20634
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20634,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Cine suntem!

Societatea A&P Solutions este rezultatul unei necesitati a fortei de munca romane sa caute de lucru in strainatate intr-un cadru sigur si cu garantia succesului.

Ce facem!

Suntem o agentie de plasare forte de munca cu management roman-italian, cu autorizatie de munca eliberata de ministerul muncii familiei si protectiei sociale.

Ce oferim

Efectuand acest tip de activitate, credem ca suntem partenerul ideal pentru afaceri, pentru orice companie in cautare de forte de munca dar in acelasi timp si pentru persoanele in cautare de un loc de munca bine platit in strainatate.

Cateva statistici

+10

ANI DE EXPERIENTA

+253

LOCURI DE MUNCA GASITE

+48

ANGAJATORI MULTUMITI

Despre noi

Infiintata in anul 2012, societatea A&P Solutions este rezultatul unei necesitati a fortei de munca romane de accesa joburi in strainatate intr-un cadru sigur si cu garantia succesului.

Suntem o agentie de plasare a fortei de munca cu management roman-italian, autorizata de catre Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale datorita experientei, profesionalismului si seriozitatii noastre in domeniul plasarii fortei de munca temporara…

Despre noi

Locuri de munca disponibile

Soferi camion

URGENT! Soferi profesionisti , pentru camion tandem

Angajam soferi profesionisti cu experienta, categoria C+E

Angajam soferi profesionisti cu experienta, categoria C+E, zona Verona

Urgent !!! Angajam soferi profesionisti , cu ADR, pentru Frig

Angajam soferi profesionisti cu experienta, categoria C+E, zona Vicenza, Italia

Urgent !!! Angajam soferi profesionisti, cu ADR, pentru Frig

Angajăm soferi profesioniști cu experiență pentru Comunitate