20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Title Image

Serviciile noastre

Ce facem noi si cum

Serviciile noastre

In ultimii ani, agentiile de plasare a fortei de munca au devenit din ce in ce mai accesate ca si metoda de recrutare a personalului la nivel international, datorita avantajelor oferite de contractele pe perioade determinate in spatiul Schengen, a usurintei de comunicare si deplasare a posibililor angajati.

Oferim posibilitatea lucratorilor/munictorilor romani de a lucra in Italia pe perioada determinata, cu un salar corect. Nu percepem comisioane din intermedierea locurilor de munca! Domeniile de activitate sunt dintre cele mai diverse: electricieni, muncitori calificati si necalificati in constructii, soferi profesionisti cat B, D, E, personal curatenie etc.

Cum functioneaza

Serviciile pe care le oferim pentru a-ti facilita accesul la personal specializat in sistem outsourcing pentru compania dumneavoastra:

Elaboram cererea d-voastra

Identificam si selectionam personalul

Recrutam personal si la cererea angajatorului

Punem la dispozitie personal calificat in scurt timp (record)

Eliminam costuri in plus pentru cautare si identificarea personalului

Asiguram instruire si verificam personalul pentru a respecta normele de protectia muncii

Elaboram si pregatim toata documentatia birocratica necesara fara costuri adiacente